Английската футболна и модна икона Дейвид Бекъм взе 10 процента от акциите на Салфорд Сити. Така той се присъедини към приятелите си от легендарния випуск от 1992 година на Манчестър Юнайтед, който включва Гари и Фил Невил, Райън Гигс, Ник Бът и Пол Скоулс. Така така шестица вече има 60 процента от акциите, а останалите 40 процента се държат от бизнесмена Питър Лим. Випуск’92 купи клуба през 2014 година, като той има статут на аматьори, но е близо до промоция на Лига 2.

„Гордея се, че се присъединих към Питър Лим и останалите от Випуск’92 като собственик на Салфорд Сити. Моите ранни години в Юнайтед изкарах в Салфорд, израснах там, затова мога да кажа, че чувството да се присъединя отново към момчетата, е страхотно”, заяви Дейвид Бекъм.

„Още от началото искахме Дейвид да се присъедини към нас, но тогава времето не беше много подходящо заради неговия проект в Маями. Сега той ще донесе на проекта своя опит. Пътър Лим пък осигурява стабилността на клуба. Очакваме Дейвид да дойде на мач в близките седмици“, обясни вчера Гари Невил.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here