Бившата Мис Индия и Еша Гупта попадна в епицентъра на сериозен скандал с играча на „артилеристите“ Алекс Айоби след загубата с 1-3 от Манчестър Юнайтед за ФА Къп. Красавица от Боливуд написа в социалните мрежи, които сравняват футболиста на лондончани с горила, като те бяха извадени от разговор с неин приятел.„Еволюцията е спряла за него. Не се е променил от неандерталец до мъж“, бе коментарът на Гупта, който впоследствие бе изтрит. Той обаче бе заснет от бдителни фенове на „артилеристите“, които изригнаха в мрежите. „Момчета, съжалявам. Беше лоша идея заради моята спортна страст. Моля да ме извините“, написа след това красавицата, която преди имаше връзка с бранителя на Арсенал Бейерин.

Именно заради връзката с испанския бранител Еша стана изключително популярна в средите на феновете, а през миналата година дори участва при представянето на един от екипите на тима.

От Арсенал също взеха отношение по темата. „Тя не е официален посланик на клуба и ние заклеймяваме нейните расистки коментари. Те нямат място в играта и обществото“, заяви говорител на клуба.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here