В сряда три момчета от фен клуба на Нюкасъл България, отидоха до Нюкасъл за да се срещнат с легендите на клуба Кевин Кийгън и Шей Гивън. Те подариха на легендите и артикули от фен клуба, и присъстваха на гала вечер на която Гивън и Кийгън разказваха интересни истории от кариерата си при Джордитата.

За един от тях това беше и първо посещение в Нюкасъл, което със сигурност ще помни винаги. За Дидо Калинков, който е незрящ това беше особенно изживяване. Срещата за него беше сбъдната мечта и въпреки че нямаше мач на отбора, момчетата направиха и визита на стадиона.

Ето какво сподели Дидо Калинков за нас:

Да посетя St James park и да се срещна с две големи легенди, това бе моя мечта от дете. Благодарение на прекрасните хора от фен клуб Нюкасъл България тази моя мечта се сбъдна. Може да бях само един ден в Нюкасъл, но това изживяване ще остане завинаги в сърцето и спомените ми.

Да стъпиш на този легендарен стадион – St James Park, да чуеш всичко за историята на Нюкасъл Юнайтед, това е неописуемо. Също така имах и няколко приятни разговора с най-различни хора, хора, които бяха впечатлени от фен клуба, и от нашето посещение.

Вечерта беше и събитието с легендите на Нюкасъл Кевин Кийгън и Шей Гивън. Това бе незабравимо преживяване за мен, нямам думи, с които да изразя своята благодарност. Само да се докоснеш до толкова големи легенди, това ще ми остане спомен за цял живот. Искам да отбележа тук, че по време на цялото шоу, на няколко пъти споменаха фен клуб Нюкасъл България, и ни приветстваха. Цялата зала избухваше в аплодисменти.

Хората в Нюкасъл знаят за нас и за всичко, което правим. През април ми предстои ново пътуване до Нюкасъл. Този път с посещение на мач и среща с Алън Шиърър! Ще бъда настанен на специално място за незрящи, и ще ми бъде осигурено безплатно аудио. Един ден в Нюкасъл, един но незабравим.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here