Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп смята, че Оле Гунар Солскяер ще остане начело на Манчестър Юнайтед и след края на сезона.

„О, това е очевидно. Солскяер е на нужното ниво. Треньорите се нуждаят от късмет. Когато аз отидох от Майнц в Дормтунд, хората казваха, че нямам необходимия международен опит. Това бе вярно, но това не е нещо, което може да ги купиш. Трябва да го натрупаш. Ако Оле не беше бивш играч на Ман Юнайтед, нямаше да дойде като треньор от Норвегия на „Олд Трафорд“. Но когато получиш шанс, трябва да го използваш. Той показа всички какво трябва да се направи в тези ситуации, взе правилни решения заедно с екипа си и се получават нещата. Сега той командва и няма съмнение, че ще бъда на поста си и през следващия сезон“, каза на вчерашната си пресконференция Клоп.

„Ясно, е, че трябва да дадем най-доброто в неделя, и дори повече. Знам за какво си мислите, а именно, че сега е най-лошият момент да играем срещу Юнайтед. За мен по-важно е да покажем, че сме готови за мача и, ако е възможно, да го спечелим“, обясни още германецът.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here