В събота Рой Ходжсън ще влезе в историята на английския футбол, като счупи рекорда на Сър Боби Робсън за най-възрастен мениджър. Бившият селекционер на Англия ще бъде точно на 71 години и 198 дни, когато седне на пейката при гостуването на Лестър.

„Винаги съм казвал на себе си, както и на съпругата ми, че ще се оттегля, когато вече не изпитвам удоволствие от играта или не мога да се справям с напрежението, когато вече нямам ентусиазъм. Аз все още се наслаждавам на футбола и продължавам“, обясни Ходжсън, който в изключително дългата си кариера е бил начело на тимове като Бристол Сити и миланския Интер, както и на националния тим на Швейцария. След като се завърна в родината си преди десетина години, той работи във Фулъм, Уест Бромич, Ливърпул и националния отбор, преди да поеме преди година и половина Кристъл Палас.

„Винаги съм казвал на себе си, както и на съпругата ми, че ще се оттегля, когато вече не изпитвам удоволствие от играта или не мога да се справям с напрежението, когато вече нямам ентусиазъм. Аз все още се наслаждавам на футбола и продължавам“, обясни Ходжсън.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here