В прохладната вторнична вечер се състоя поредния куиз на тема англйски футбол, организиран от „Футбол Албион“ в партньорство със спортен бар „Академията“ и Премиум буукс.

Въпреки мачовете от поредния кръг на Висшата лига 5 отбора премериха сили в 5 кръга, където демонстрираха познания на тема шампионите от Ливърпул, Висша лига, Купа на Асоциацията и визуални загадки свързани с английски отбори и представяния на Англия от световните първенства. В оспорвана надпревара първото място зае сборен състав от привърженици на Нюкасъл Юнайтед, Милан и Ливърпул. Втори се класира отборът с култовото название „“Боб с наденица“, трети станаха членове на българския клуб на привържениците на Манчестър Сити. Обичайното четвърто място е за Арсенал България, които защитават добрите традиции в това отношение на техния любим лондонски клуб, а на пето място се класираха момчетата от „Феникс“. В дружеска обстановка с много шеги и закачки всички се насладиха на интересните въпроси свързани с футбола на Албиона.

Наградите бяха осигурени от издателство premiumbooks, домакините от спортен бар theacademy.bg, а поощрителни награди получиха всички. Специални картички с автографи на Бончо Генчев, както и книга за заелите пето място, с което се доказа принципа, че е важно участието, защото то носи много емоции и позитивна енергия. Предстои лятна пауза, а от есента куизите ще продължат в създаване на приятелства и популяризиране на английската футболна игра.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here