Отново е събота. Отново съм готов с моите три прогнози. Успех и приятно четене…

ЕВЕРТЪН-АСТЪН ВИЛА (Висша Лига)

Прогноза 1 при коеф. 2.15

Евертън посреща Астън Вила в най-често играното съперничество на топ ниво. „Карамелите“ са в близост до петата позиция и слабата форма през календарната 2021 година на „виланите“ ме кара да се доверя на ливърпулския тим. Тимът на Анчелоти прави много слаб домакински сезон ,но сега е времето, когато трябва да им се доверим…Така че…1.

РОДЪРЪМ-БЛЯКБЪРН (Чемпиъншип)

Прогноза 1 при коеф.2.45

Родъръм е изправен пред отпадане и изигра цели девет мача през април, което си е убийствен ритъм. Силите на „мелничарите“ са изцедени до краен предел, но в Йоркшър идва доиграващия сезона Блякбърн. Алтернатива освен победа пред домакините няма. Пол Уорн ще се опита да извлече максимума от тима си и смятам, че всичко или нищо. Така че….1 или може да се потърси гол/гол, като втори вариант…заради страхотната умора в тима на домакините.

Голмайсторът на Родъръм Майкъл Смит ще трябва да бележи голове, ако иска и догодина да играе в Чемпиъншип

РЕКСЪМ-СОЛИХЪЛ МУУРС (Национална лига) Прогноза 1 при коеф.2.15

Борещият се за плей-оф Рексъм посреща доиграващия сезона Солихъл Муурс. Домакините имат страхотна домакинска традиция срещу опонента си и ще са пределно мотивирани да я потвърдят и днес. Затова смятам ,че прогноза …1 е вероятната алтернатива.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here